Citroën Berlingo Multispace

Multispace-1170-2b

Pris från 184.900:-

 

Ledaren i fritidsbilsklassen, har fått en ännu mer uttrycksfull design med en ny självsäker front. Bilens personlighet förstärks av en ny stötfångare med utdragna linjer, en bredare och lägre placerad kylargrill, som ger ett mer robust intryck, och LED-varselljus (beroende på version) som fått en ny placering.


Klicka på bilderna för större format (öppnas i ett nytt fönster/flik)

Berlingo-1481 Berlingo-435 Berlingo-1480

 

Nya Citroën Berlingo Multispace har uppdaterats med en ny pekskärm på 7 tum. Pekskärmen ger instrumentbrädan en mer avskalad look och är full av smarta funktioner: navigation med pekteknik (perspektivkartor, visning av hastighetsgränser och trafiksituationen.), media (radio, ljudströmning, anslutning för bärbara enheter), telefon (handsfreefunktion via Bluetooth, telefonbok, dubbla samtal och röstigenkänning) och inställningar för bilen.

Berlingo-437 Berlingo-434 Berlingo-424

 

Den har många utrustningsdetaljer som gör det enklare att köra: parkeringssensorer bak, backkamera, farthållare och hastighetsbegränsare. Men det är inte allt. Här finns flera andra detaljer som underlättar för föraren som statiskt kurvljus, starthjälp i backe, parkeringssensor fram, active city brake.

Berlingo-1482 Be3rlingo-425 Berlingo-1477