Citroën C4 Cactus

Pris från 149.900:-

 

I en värld där utvecklingen går allt snabbare erbjuder Citroën ett svar på dagens bilbehov. Med sin unika design lägger Citroën C4 Cactus grunden för något nytt inom bilvärlden och erbjuder dig mer design, mer komfort och mer användbar teknik… med en mycket god totalekonomi!


Klicka på bilderna för större format (öppnas i ett nytt fönster/flik)

C4-Cactus-2736 C4-Cactus-002 C4-Cactus-2734

 

C4-Cactus-2763 C4-Cactus-2765 C4-Cactus-2766

 


Airbump

Är både snygga och praktiska och ger C4 Cactus ett rent, grafiskt och helgjutet uttryck. De är intregerade i sidorna och stötfångarna och skyddar bilen från vardagens stötar (små kollisioner upp till 4 km/h) utan att det behövs någon särskild reparation. De bidrar därmed till minskade underhålls- och reparationskostnader för bilen.

Airbump ger ett bra skydd mot de stötar och det slitage som bilen utsätts för varje dag. Innanför det smidiga ytmaterialet av TPU (termoplastisk polyuretan) finns luftkapslar som absorberar stötar. Innovationen är både estetisk och praktisk och gör stadskörningen mer bekymmersfri. Detta är en unik och patenterad teknik som bara Citroën erbjuder.

Övrigt: Park assist, backkamera, Hill assist – starthjälp i backe, statiskt kurvljus, magic wash, airbag in roof – krockkudde i taket.


Tillbaka till Citroën