Hyundai IONIQ Plug-in (Laddhybrid)

IONIQ-Plugin-1170-1

 


 

Ett knapptryck och du kör på el. Det innebär minskad miljöpåverkan, eftersom du inte släpper ut några avgaser.
Du kan också välja att njuta av friheten som en bensinmotor ger i samverkan med elmotorn i hybridläget.

Plug-in 12 Plug-in 19 Plug-in 16

 

Poängen är att det är du som väljer hur du vill köra i din vardag. Du laddar enkelt batteriet från en laddstolpe eller ett vanligt uttag hemma.
Färre besök på bensinstationen och ett bättre samvete på vägarna.

Hyundai Ioniq Plug-in 18 Plug-In-5

 

IONIQ plug-in erbjuder det bästa för framtidens vardag.

Plug-in 17 Hyundai Ioniq Plug-in 11

 

När elen är slut tar bensinen vid

Meningen vi aldrig trodde skulle skrivas. Nu kan du köra längre sträckor och samtidigt bidra till en bättre miljö. Möt bilen som drivs av både elmotor och bensinmotor och som enkelt laddas med en sladd till ett vanligt uttag. IONIQ är för dig som vill ha en supermiljöbil och samtidigt kunna ta dig dit du vill, hur långt bort det än är. Till stor del klarar bilen sig på endast el, men när batteriet är slut tar bensinen vid och du kan lugnt köra vidare mot en bättre miljö.

 

  • Laddhybriden kombinerar det bästa av två världar och erbjuder upp till 63 km ren elektrisk körning. När bilen sen går över på bensindriven körning ligger bränsleförbrukningen på 1,1 l/100 km.
    • Effektiv körning stöds av funktionen ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Navigationssystemet har utökade kartdata som används för att optimera batteriladdningen under färd baserat på höjdskillnader och ge energibesparande tips till föraren, t ex när det är lämpligt att släppa på gasen före hastighetsbegränsningar.

 

  • Paketet innehåller en prisbelönt aerodynamisk design i sex exteriöra färger, toppmoderna anslutningsmöjligheter för din telefon och en femstjärnig Euro NCAP-säkerhetsklassificering, samt en branschledande garanti.
    • Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd och ett uttag.

 

Utnämnd till säkrast i klassen av Euro NCAP.

Klassledande räckvidd och lastutrymme. Moderna uppkopplingsmöjligheter.

Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

IONIQ plug-in – från 299 900 kr*

IONIQ plug-in har både en bensinmotor och en elmotor och har även en dubbelkopplingslåda, vilket har gjort att bilen hyllas för sin sportigare körupplevelse. Dessutom har IONIQ plug-in en ovanligt hög nivå av avancerad utrustning redan i standardutförandet, och ett garantipaket med åtta års batterigaranti som sticker ut på marknaden.

*Priset på bilen avser summan efter avdragen supermiljöbilspremie på 20 000 kr.

Klicka här för mer info på Hyundai.se!

Tillbaka till Hyundai