Referenser

LarsAppelqvist

Lars Appelqvist – Kvarsebo Kolmården

 

Hur länge har du varit kund hos Haag & Carlsson Bil?
– Det är länge det, det måste vara drygt 20 år. Jag är helnöjd och har alltid fått hjälp, även efter garantin gått ut. Har alltid blivit vänligt bemött, även på verkstaden där de också är toppen att ha att göra med.

Hur många bilar har du köpt under åren?
– Ja du, det har jag tappat räkningen på men det är säkert ett 10-15 tal. Även mina barn köper bilar här och de är helnöjda också. Jag kan varmt rekommendera Haag & Carlsson Bil. Bästa bilfirma som finns, bra service och bra bemötande. Jag är helnöjd och kan inte tänka mig något annat.


 

LennartViklund-3

Lennart Viklund – Nyköping

 

Varför Haag & Carlsson Bil?
De har alltid ingett ett starkt förtroende. Jag har haft med många bilhandlare att göra och ingen har gett större förtroende. Jag har alltid blivit vänligt bemött och de är alltid tillmötesgående oavsett vad man behöver hjälp och alla som arbetar där är jättebra att ha att göra med.

Hur många bilar har du köpt under åren?
Det har blivit 11 stycken, alla Hyundai, allt från Atos till i40 och det har aldrig varit ett enda problem så jag kan inte vara mer nöjd.


 

KurtRindstål

Kurt Rindstål – Nävekvarn

 

Varför Haag & Carlsson Bil?
Man får alltid full service, trevligt bemötande och de är alltid hjälpsamma.

Jag vill också tala mig varm för Hyundai, jag kör en ix35 idag. Den är suverän, bara att trycka på knappar och köra, aldrig några problem. Den håller även reda på mig. Glömmer jag plånboken eller telefonen så säger den till direkt. Jag provade många bilar i den klassen men man fick mest för pengarna med Hyundai ix35.

 


 

Ulf Struwe

Ulf Struwe – Vagnhärad

 

Varför Haag & Carlsson Bil?
Det började väl för ca tio år sedan med det första köpet och relationen har sedan dess vuxit sig stark. Det har blivit sju bilar än så länge i familjen.

De har ett mycket trevligt bemötande och en väldigt hög servicenivå. När man haft något problem så har de löst det på bästa sätt. De tar hand om kunden hela vägen och har massvis med s. k. mjuka värden vilket är viktigt för mig.

Jag har aldrig känt mig lurad och jag litar på dom fullt ut vilket är viktigt för mig.


 

Här är några uttalanden om oss från vår Facebook-sida

Josefin Rådeborn, Valla
Hämtat ut nya bilen hos er idag! Tack för otroligt bra bemötande.

 

Sabina Alkestig
Toppen service. Trevlig personal. :)

 

Lasse Appelkvist
Bästa bilfirma som finns, bra service och bra bemötande. Helnöjd är jag, kan inte tänka mig något annat.

 

Mattias Carlsson
Ni är grymma! Alltid nöjd!!

 

Rose-Marie Lindgren
Bästa servicen EVER… :)

 

Örjan Wessberg

Stort tack för att ni räddade helgen! Tankade bensin istället för diesel i fredags, kostnadsfri bärgning till Haag inom en timme via Hyundai Assistans, och fick omedelbart bra hjälp av er! Gratis lånebil med dragkrok över helgen räddade husvagnsvistelsen, och nu, efter endast två dagar, är bilen redan fixad med sanering, tömning av tank, spolning av systemet samt byte av bränslefilter, till det billiga priset av 3000:- !
Sjukt snabbt och smidigt utfört! Otroligt nöjd och tacksam över att köra Hyundai, och är väldigt tacksam över att ha en verkstad som kan ställa upp när det krisar med kort varsel! Bra jobbat!

 

Pernilla Strömbäck
Tusen tack för att ni räddade oss trots fel bilmärke !