Citroën Berlingo

Nya Citroën Berlingo är rymlig, bekväm, anpassningsbar och utrustad med en rad genomtänkta funktioner och egenskaper: Rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet med tre individuella baksäten som kan fällas ned, många förvaringsutrymmen, bland annat senaste versionen av Modutop®-innertaket med flera smarta funktioner, och ett urval av fina färger och material för olika inredningsstilar.

2 längder med 5 resp. 7 säten
28 smarta förvaringsutrymmen
Bagageutrymme upp till 1538 l
16 körhjälps- och säkerhetsfunktioner

DEN ULTIMATA FRITIDSBILEN

En bil med djärv och säker utstrålning, en dynamisk profil med karaktäristiska Airbumps® och kontrastfärgade detaljer: Nya Citroën Berlingo är fritidsbilen nummer 1. Nya Citroën Berlingo förnyar sig med en robust design som framhäver bilens egenskaper. En modern och smidig bil som dessutom kan fås i två olika längder: standardlängden M på 4,4 meter och nya modellen XL som mäter 4,75 meter.

De två modellerna M och XL har plats för 5 respektive 7 passagerare. Framtill har nya Citroën Berlingo fått en distinkt och lättigenkännlig design högre och kortare motorhuv, en breddad front med ljussignatur i två rader som tydligt visar bilens märkesidentitet och en framflyttad vindruta som ger mer plats och större ljusinsläpp. Berlingo är utrustad med lastbågar och med Airbumps® på sidorna som ger modellen det karaktäristiska Citroën-utseendet, samtidigt som det ger ett extra skydd för karossen.

 


 


Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16