Citroën C4 Spacetourer


Citroën har investerat allt sitt kunnande i nya C4 Spacetourer, en uppdaterad och innovativ familjebil som inleder en ny
etapp med 2016 års modell. Intelligenta körhjälpsfunktioner, en härlig körupplevelse, komfort för alla
(programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®) och bränslesnål körning:


Klicka för större bilder

BlueHDI Diesel-motor: Bäst i klassen!

Tack vare dieselmotorn BlueHDi är Nya C4 Picasso och Grand C4 Picasso mycket bränslesnåla familjebilar med låga koldioxidutsläpp. Faktum är att C4 Picasso är bäst i klassen med förbrukning på som lägst 3,8L /100km (koldioxidutsläpp:100 g/km) med motorn BlueHDi 120 Stop & Start med manuell sexväxlad växellåda.

Som namnet BlueHDi indikerar används även ett innovativt avgasreningssystem med AdBlue®-tillsats. Det innebär att upp till 90% av de kväveoxider som bildas vid körning oskadliggörs.

PureTech Bensin-motor:

Engine of the Year 2015 & 2016!

För 2016 har utbudet av bensinmotorer utökats med PureTech 130 Stop & Start med automatisk växellåda EAT6, en effektiv motor som vunnit ”Engine of the year” i klassen 1.0-1.4 l. två år i rad! Tack vare den kan nya Citroën Grand C4 Picasso kombinera alla fördelarna hos bensinmotorn PureTech 130 Stop & Start med den effektiva automatiska växellådan EAT6 för en trygg och behaglig körupplevelse.

Hur skapar man en trygg familjebil som samtidigt är ett nöje att köra? Nya Citroën C4 Picasso har fått ihop ekvationen! Den uppdaterade och boostade C4 Picasso (5 platser) har en design som genast känns igen och har tagit det bästa från föregångaren. Stildetaljerna från föregångaren har finslipats ytterligare med ny design för Citroënloggan bak, en kraftfull dynamisk front och två nya lackfärger att välja på: Grå Acier och Lazuli Blue.

Klicka här för mer info!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16