Nya Citroën C4

 


 

Citroën C4

Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av kraft och kvalitet. Den klassiska fronten känns genast igen och framhävs ännu mer tack vare strålkastarnas nya design. Uttrycket i de strömlinjeformade framlyktorna förstärks av LEDvarselljus och skapar en helt ny ljussignatur.


Klicka för större bilder

Baklysena med 3D-effekt är en lyckad förening av teknik och design. De ger ett extra lyft till bakluckans rena, enkla linjer och accentuerar bilens klass och elegans. Ett intryck som förstärks av den exakta monteringen, detaljerna i krom (stötfångarna fram och bak, listerna under sidorutorna…) och de nya lättmetallfälgarna Miami på 17 tum.

Hela kupén hos Citroën C4 ger ett genomtänkt och ombonat intryck. Inredningen i bilen är av högsta kvalitet (instrumentbräda med mjukbehandlad yta, tygklätt innertak, kromdetaljer på rattkommandon, luftmunstycken och växelspak), instrumentbrädan har lättats upp och moderniserats med hjälp av en stor pekskärm på 7 tum och sätena är stabila och bekväma på samma gång.

Den nya pekskärmen på 7 tum ger inte bara en ny modern look till instrumentbrädan. Den samlar dessutom flera funktioner på ett ställe. Via skärmen kan du navigera och hantera media, telefon och flera av bilens inställningar.

Övrigt: Intelligent antispinnsystem, Citroën Connect SOS – Nödanrop med lokalisering, Hill Hold – starthjälp i backe, statiskt kurvljus, döda vinkeln-varnare.


Klicka här för mer info på Citroën.se!

Tillbaka till Citroën

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16