Nya Citroën C5 Aircross!


 

EN SUV MED FÖRSTKLASSIG KOMFORT

CITROËN presenterar nya C5 Aircross: En SUV till 100% med sina stora hjul, robusta och kraftulla design samt höga markfrigång. Den är även 100% Citroën i sin design med ljussignatur i två nivåer och sitt breda utbud av möjligheter till personlig anpassning. Nya C5 Aircross SUV är den mest bekväma och flexibla SUVen i klassen med ett klassledande bagageutrymme (från 580 till 720 l) och sina 3 individuellt anpassningsbara baksäten.

Den är en ambassadör för Citroën Advanced Comfort-programmet som erbjuder kritikerrosade innovationer såsom fjädring med Progressive Hydraulic Cushions™ och Advanced Comfort-säten®. Detta är den senaste generationen SUV, fullmatatad med 16 körhjälpsfunktioner och uppkopplingsmöjligheter!

KOMFORT

Likt tidigare Citroën-modeller ingår C5 Aircross SUV i Citroëns omfattande komfortprogram Citroën Advanced Comfort, som säkerställer att alla bilens beståndsdelar är utvalda och optimerade för bästa möjliga komfort. Vår syn på komfort är att det inte bara är fjädringen som bidrar till en bekväm körupplevelse, utan även saker som akustik, vibrationer, användarvänlighet, flexibilitet, materialval m.m.

Naturligtvis är fjädringen fortfarande en stor del av det som bidrar till en bekväm körupplevelse och i C5 Aircross SUV får du den senaste fjädringstekniken Progressive Hydraulic Cushions®.

Klicka för större bild!


 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Komfort i varje detalj
Genom Citroën Advanced Comfort® har nya Citroën C5 Aircross SUV fått en akustisk isolering utöver det vanliga. Stor omsorg har lagts på att minska däckbuller och aerodynamiskt buller. Lösningen ligger till stor del i en förstärkt, laminerad vindruta och sidofönster fram som släpper igenom mycket mindre ljud än traditionella rutor. Mycket arbete har även lagts på ljudisolering och reducering av vibrationer från motorutrymmet – allt för att ge föraren och passagerarna den bästa möjliga komfortupplevelsen.

C5 Aircross är även utrustad med ett luftreningssystem, AQS, som upptäcker luftförorening, filtrerar luften och justerar även automatiskt inställningen för cirkulation i kupén. C5 Aircross är även utrustad med ett effektivt luftreningssystem, AQS, som automatiskt upptäcker luftförorening och filtrerar luften.

Advanced Comfort-säten
Nya C5 Aircross breda och bekväma säten ger passagerarna känslan av att sitta i en bekväm fåtölj. Stommen i sätena är stoppning med högdensitet för att ge stabilitet och det yttersta lagret på 15 mm är sedan klätt i ett tjokt skum, resultatet är ett säte som säkerställer både bekvämhet och sittstöd. Tekniken är en del av Citroën Advanced Comfort®-programmet och gör att långa körsträckor känns som en dans på rosor. Väljer du även klädseltillvalet Nappaläder får du dessutom ett ett massagesystem i framsätet.


 


 

16 KÖRHJÄLPS- & SÄKERHETSFUNKTIONER

Klicka för större bilder


 

Klicka för större bild!


 

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16