Citroën Jumper

1: Nyttolast upp till 17 kubikmeter

2: Lastvikt upp till 1 480 kg

3: Kan utrustas med luftfjädring bak som är ställbar för att underlätta lastning


Klicka för större bild

En modern linje som förenar stil och robusthet.

En transportbil som uppfyller dina behov, med ett komplett urval av konfigurationer varav tre höjder och fyra längder.

För transport av tung last tack vare kraftfulla motorer och framhjulsdrift.

Backkameran som kombineras med de bakre parkeringssensorerna underlättar parkeringsmanövern med ett visuellt stöd. Bilderna visas automatiskt på 5-tumspekskärmen så fort föraren lägger i backväxeln eller öppnar bakdörrarna, vilket underlättar övervakning av lastområdet.

Det intelligenta antispinnsystemet gör körningen säkrare när greppet på vägbanan är dåligt (t.ex. vid snö, halka eller lera). Funktionen för krypkörning i nedförsbacke (Hill Descent Control) hjälper dig vid körning på leriga eller grustäckta vägar och minskar risken att du glider genom att hålla en konstant hastighet på upp till 30 km/tim.

Kupédesignen i Citroën Jumper vittnar om inriktningen på ergonomi, rymlighet och estetik. Ratten är genuint modern och ger omedelbart ett robust intryck, från första kontakten. Instrumentbrädan integrerar på ett optimalt sätt de olika reglagen och annan utrustning. Arbete och körglädje förenas i Citroën Jumper.

Där finns färddator, MP3-kompatibel ljudanläggning med CD och Bluetooth-system (beroende på version). Om du vill ansluta en mobiltelefon eller annan bärbar utrustning finns det som standardutrustning i kupén ett 12-voltsuttag mitt på instrumentbrädan.

Eftersom arbetet förenklas av ett välordnat kontor har Citroën Jumper en mängd olika finurliga förvaringsutrymmen. Ovanför vindrutan finns en öppen förvaringshylla med ett förvånansvärt stort utrymme där alla mappar kan förvaras. I instrumentbrädan finns flera förvaringsfack. Citroën Jumper har även två stängda handskfack och ett centralfack som kan låsas, tillräckligt stort för att rymma en bärbar dator.


Nya Citroën Jumper finns i flera olika utföranden:
Fyra längder (L1, L2, L3, L4)
på tre hjulbaser (3 m, 3,45 m, 4,04 m)
och i tre olika höjder (H1, H2, H3).
Citroën Jumper finns i totalt åtta modeller från 8 till 17 m3.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16