BÜRSTNER Husbilar

Hemkänsla och förnuftig elegans på hjul!

 

Bürstner breda sortiment av husbilar gör att vi kan erbjuda ett utbud i de flesta smakriktningar. Fina snickerier, smakfulla materialval,
smarta lösningar och många tillvalsalternativ är kännetecken för våra välkända husbilar.

Bland annat dessa egenskaper har gjort Bürstner till ett av de ledande husbilsmärkena på svenska marknaden. Från 2019 års modell har de 10 års täthetsgaranti.


 

Här är de olika typerna och modellserierna vi erbjuder

 

CAMPERVANS

City Car är våra ”plåtisar” med kompakta yttermått från 5, 99 till 6,36 m längd och 2,08 m bredd. Finns i fem olika varianter


 

HALVINTEGRERADE
Vi tar oupphörligen sikte på äkta semesterglädje: Välkommen till den delintegrerade klassen. För förhållandevis låga kostnader får man nästan samma boendevärde som med en helintegrerad husbil, när man köper en delintegrerad husbil.

Lyseo TD: modellserie med 8 spännande modeller. Helt plant golv med ”tekniskt dubbelgolv”. Finns med taksäng som tillval. Två modeller med soffgrupp bak och nedfällbar säng när den behövs.

Lyseo Harmony Line: Lyseo med extra mycket ”hemkänsla”.

Ixeo T: Nyhet 2019 och vår mest påkostade halvintegrerade modell. Finns från 6,99 m till 7,49m med flera spännande planlösningar.

Ixeo TL: 3modeller från 6,49 till 7,49 m med den revolutionerande låga taksängen på längden!


 


ALKOVBILAR

Alkovmodeller är husbilar med en sovalkov ovanför förarhytten. De passar perfekt för alla som vill åka på semester med hela familjen och har behov av ett lämpligt förvaringsutrymme. Eller för dem som är på resande fot under en längre tid och har mycket packning ombord.

Lyseo Time A: Två varianter av alkovbilar med våningssäng eller dubbelsäng


 

HELINTEGRERADE MODELLER
Med de här husbilarna får man en generöst tilltagen boyta och en enastående hemkänsla genom den sömlösa övergången från förarhytt till bodel.

Lyseo Time I: 4 prisvärda helintegrerade modeller från 6,99 till 7,43.

Ixeo I: Lite mer påkostad helintegrerad modellserie, finns i 7 olika planlösningar. Från 6,99 till 7,65 mIxeo I: Lite mer påkostad helintegrerad modellserie, finns i 7 olika planlösningar. Från 6,99 till 7,65 m

Elegance: 3 helintegrerade bilar från 8,61 till 8,91 m som representerar Bürstner mest påkostade modellserie.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16