ERIBA Husvagnar

Hymers husvagnsmärke – Tysk kvalité i mer än 60 år

 

Ny familjevagn för 260.000:-

Sedan begynnelsen för mer än 60 år sen har ERIBA varit förknippat med tysk kvalité byggda av välkända Hymer.

Ny teknik, konsekvent innovation i kombination med högsta komfort och kvalitet har säkerställt maximal kundnöjdhet i decennier.

Med ERIBA har vi ett stort husvagns-sortiment som vi hoppas ska falla våra kunder i smaken.

Välkomna till oss i Berghammar för att uppleva dem i verkligheten. Där satsar vi nu på ERIBA, genomsyrade av funktion, design och kvalite.
Priserna är överkomliga och intresset för husvagnar ökar, vi tror på succe !

Från S till XL – husvagnar i olika storlekar

Måtten för en husvagn påverkar olika saker: storleken på utrymmet i husvagnen blir annorlunda. Antalet bäddar är visserligen begränsat i en liten husvagn, men ändå får flera personer plats. Vid längden skiljer man mellan påbyggnadens längd och totallängden. Uppbyggnadens längd omfattar då själva husvagnen. I totallängden ingår även draget, som oftast är ungefär en meter.

En liten och kompakt husvagn med en längd på upp till 5,00 meter för påbyggnaden och runt 6,00 meter totallängd (S = small) är bekväm när man reser:
Den är lättmanövrerad och okomplicerad att hantera, helt enkel praktisk. Komfort behöver man aldrig göra avkall på hos ERIBA.

En stor husvagn (L = large) med en längd på påbyggnaden på över 6,50 meter (totallängd mer än runt 7,50 meter) passar förutom på resor för 5 eller fler personer framför allt för användning året runt med en permanent ställplats. Det gör husvagnen till ett andra hem.


 

Våra små husvagnar hittar du här


Du letar efter en stor husvagn? Då hittar du vad du letar efter bland följande modeller

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16