Nu har vi Hobby Husvagnar!

 

”Hobby husvagnar – Camping med stil och känsla till rimligt pris.”

Hobby har blivit ett folkkärt husvagnsmärke i Sverige, något som man förstår när man bekantar sig närmare med dem. I över 50 år har de arbetat med att göra campinglivet enklare, komfortablare och inte minst till överkomliga priser.

Vi har under året bestämt oss för att satsa mer på husvagnar, Hobby stod högst på önskelistan över kandidater på husvagnsmärken att representera i Södermanland.
-Bättre förutsättningar kan man inte få om man vill jobba med nya husvagnar säger Björn och Örjan, ansvariga för våra husvagnar och husbilar. Björn har tidigare jobbat med Hobby och är väl bekant med vagnarna.


EN BRA HUSVAGN SKA HA BRA FINANSIERING

Vi hjälper dig att genom vår samarbetspartner Ecster finansiera ditt köp till bästa ränta, upp till 180 månader. 20% kontantinsats eller motsvarande inbytesvärde. Vi byter in din husbil, husvagn och/eller personbil. Du kan utan extra kostnad lösa eller ändra villkoren i kontrakten innan kontraktets utgång.

Hobby finns i sex olika serier med olika val av planlösningar;

  • ONTOUR – den perfekta första husvagnen då du vill resa enkelt.
  • DELUXE – den familjevänliga med hela 13 planlösningar varav fem med barnkammare
  • DELUXE EDITION – med sportig design och planlösningar för resande par, eller praktiskt genomtänkta för den aktiva familjen.
  • EXCELLENT – den eleganta, parens favorit, med modern yttre design och stämningsgivande belysning.
  • PRESTIGE – den storartade, en elegant klassiker med härlig charm och en ädel atmosfär som passar alls smak. Hela 15 olika planlösningar. Här finns inget mer att önska.
  • PREMIUM – den enastående, förstaklass med elegans rätt igenom, från interiören in i minsta detalj. Första valet för alla som bara vill ha det bästa.

Du kan se vårt utbud av nya Hobby och andra vagnar på lager – Klicka här!

Klicka här för att komma till Hobby’s hemsida

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-17
Fredag 7-16