Hyundai Verkstad

 

Klicka här för att boka din Hyundai-service

Kontakta verkstaden på telefon 0155-15 01 70 eller verkstadsmail: sr@hcbil.com

 


 

Vi är experter på Hyundai
En auktoriserad Hyundai-verkstad utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker på den. Därför kan du vara säker på att vi till 100 % kan Hyundai.

Hyundai MapCare
När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis!


 

Regelbunden service är viktig

Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Anlita Hyundais auktoriserade verkstäder som har rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din Hyundai och har tillgång till Hyundai Original reservdelar.

Hyundai Originalservice 5+

För dig som har en Hyundai som är äldre än 6 år finns ett mycket prisvärt serviceprogram – Hyundai Originalservice 6+. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov, för att bibehålla kvaliteten och säkerheten hos din lite äldre bil. Den ger dig den trygghet det innebär att lämna bilen till en auktoriserad verkstad med utbildade Hyundai-tekniker.

I Originalservice 6+ ingår dessutom ett års Hyundai Assistans. Den ger dig tillgång till vägassistans dygnet runt, inom en timme. Assistansen gäller ett år från servicedatum. Prata med din verkstad om Hyundai Originalservice 6+.

Servicelöften

Våra servicelöften till dig som Hyundai-ägare:

Besökstid som passar dig – Hos oss står du som kund i centrum, vi gör allt för att hitta en tid som passar.

Personligt bemötande med engagemang och omtanke – Vi har tagit Hyundais hela bilfilosofi till våra hjärtan; vi gör allt vi kan för att du ska få ett bekymmersfritt bilägande.

Överenskommelse om pris på beställt arbete – Vi står för vad vi lovar och lämnar ett fast och konkurrenskraftigt pris innan vi sätter igång.

Fackmannamässigt arbete – Våra Hyundai-tekniker är specialister på Hyundai, vi använder utrustning, verktyg och reservdelar som fabriken rekommenderar.

Bilen klar på överenskommen tid – Blir det tillägg eller förseningar ringer vi upp och informerar.

Beskrivning av utfört arbete och fakturans innehåll – Vi förklarar vad vi gjort och ser till att arbetet stämmer överens med vår överenskommelse.

Uppföljning efter verkstadsbesöket – Vi kontaktar dig efter besöket för att kontrollera att arbetet är till belåtenhet. Det är ett led i vår strävan att ständigt bli bättre.


Klicka på bilderna för större bild

 

Kontakta verkstaden på telefon 0155-15 01 70 eller verkstadsmail: sr@hcbil.com

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16