Suzuki VITARA

Nu finns populära SUV-pionjären Vitara även som fullhybrid med automatiserad AGS-växellåda.
Upptäck en bil som tack vare fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik som standard gör sig lika bra på skogsvägen som i staden.

Klicka för större bild

Med en fullhybridmotor får förbränningsmotorn hjälp av en motor-generatorenhet (MGU) som drivs av ett 140V litiumjonbatteri. Batteriet laddar sig själv under färdens gång så att MGU:n kan ge förbränningsmotorn extra kraft vid till exempel accelerationer. Dessutom kan MGU:n korta sträckor driva bilen själv – helt på el!

Funderar du på en ny SUV, och gärna en helt utan kompromisser?

Då är Vitara 4×4 bilen för dig! Det här är pionjären satte SUV-trenden redan på 1980-talet och än idag bygger Suzuki vidare på den – steg för steg, förbättring efter förbättring.
Vitara kännetecknas av dess robusta utseende som kompletteras av rena linjer och eleganta 17-tums lättmetallfälgar.

I Vitara är avancerad säkerhetsutrustning och hybridsystem standard för att du ska kunna känna dig trygg i trafiken, samtidigt som du tänker på miljö och plånbok. Du kan välja mellan 48V mildhybrid med manuell eller automatisk växellåda, eller fullhybrid med AGS automatiserad växellåda. Vitara är helt enkelt en SUV som tar för sig, precis som det ska vara.

 


 

Tillbaka till Suzuki Start

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16