CARADO Husbilar

En fristad på fyra hjul

Klicka på länken för att komma till Carados hemsida och titta på de olika modellerna de erbjuder – https://carado.com/se/sv

 

Jag upptäcker nya platser med dem som står mig nära. Välkomnar nya äventyr och tar farväl av gamla måsten. Tar med det jag känner för och lämnar kvar allt annat.
Det är semester. Och det känns helt enkelt bra.


 

Toppkvalité- Made in Germany – till väldigt rimliga priser

Som en del av Erwin Hymer Group har Carado satt standarden när det gäller mycket för pengarna. Väldigt praktiska, enkel elegans, rimligt pris och hög kvalite.

Alla modeller har en rymlig toalett & dusch, bekväma sängar, praktiskt kök, funktionella layouter och ett hemtrevligt vardagsrum.

Fina snickerier och detaljer samt elegant design, allt för att trivas i en Carado husbil.

Oavsett om ni är ett par på en resa till fjällen eller en familj njuter av en semester vid havet, din Carado tar dig säkert och billigt till din drömdestination.

Med alla moderna bekvämligheter du behöver, när du kommer dit.

Från den kompakta, halvintegrerade tvåbäddslayout, lite lyxigare helintegrerade till den rymliga alkov modeller med sex bäddar, välj bland de många möjligheterna.


 

Ingen flygplats, inget hotell, ingen stress. Semester för sinnet. Med avkoppling i bagaget.


HALVINTEGRERADE

Här finns det modeller från 5,98 m till 7,43 m med nio olika planlösningar. 
Ny modell för 2019 är Carado V 337 som är en lite smidigare modell med den traditionella husbilens komfort och ”plåtisens” smidighet.


HELINTEGRERADE

Här finns två modeller, en med långbäddar och en med drottningsäng. Gemensamt för båda är den generösa nedfällbara taksängen fram som inte inkräktar på sittgruppen i nedfällt läge.


 

Bara du, jag, havet och skymningen. Mitt allt i ett.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16