Hyundai i40

 

Kraftfull och attraktiv, vacker och aktiv. Kupén i i40 är behagligt tyst samtidigt som chassit ger en mjuk och stabil körning. Kupén erbjuder gott om utrymme för för fem vuxna, rikligt med plats för bagage. i40 är bland de största i klassen med sitt stora och mångsidiga lastutrymme. Vare sig du vill lasta din mountainbike, eller har tungt och skrymmande bagage, så kan du lita på i40. Minnesfunktion för förarstol, smart nyckel, navigationssystem, kylt handsfack, multifunktionsratt, ventilerade framsäten, smart baklucka, helljusassistans, adaptiva strålkastare, statiskt kurvljus. Utnämnd till billigaste bilen att äga!


Klicka på bilderna för större format

Navigationssystem
i40 tar säkerhet och bekvämlighet till nästa nivå genom att erbjuda en ny generation av navigations- och mediasystem som även är framtidssäkrat med mottagare för digitalradio DAB+. Uppkoppling via Bluetooth gör det möjligt att streama musik trådlöst och ringa handsfreesamtal med mobiltelefonen. Många funktioner kan dessutom röststyras (på svenska) för ökad säkerhet och komfort.

Multifunktionsratt
Utformad för att göra körningen enklare och säkrare. Multifunktionsratten har knappar som låter dig styra ljudsystemet utan att släppa ratten.

Minnesfunktion för förarstol
IMS är ett praktiskt tillval som kan spara förarsätets position för maximal bekvämlighet.

Kylt handskfack
Handskfacket kan utrustas med en kylfunktion så att förfriskningarna hålls kalla under resan.

Ventilerade framsäten
Hur håller du dina kläder snygga och fräscha på resan när det är varmt och kvavt? Se till att du förblir sval och torr genom att välja tillvalet ventilerade framsäten.

Smart baklucka
Den smarta bakluckan öppnas automatiskt bara för dig. Vänta tre sekunder bakom din i40 med bilnyckeln i fickan och – voilá! Med den här innovativa och bekväma funktionen behöver du inte längre ställa ner matkassarna för att öppna bakluckan.

Helljusassistans
Förbättra ditt uppförande på vägen utan att lyfta ett finger. i40 kan automatiskt blända av när ett mötande fordon närmar sig.

Adaptiva strålkastare
De adaptiva strålkastarna justerar automatisk ljusbilden beroende på bilens hastighet och både hel- och halvljus riktas automatiskt i färdriktningen.

Statiskt kurvljus
De statiska kurvljusen tänds automatiskt när du blinkar höger eller vänster för att svänga och eventuella fotgängare samt hinder i kurvan lyses upp.

Elektroniskt styrda bakstötdämpare (ECS)
Med detta tillval regleras stötdämparna kontinuerligt för att kompensera för lastväxlingar och krängningstendenser i samband med kurvtagning, acceleration och bromsning. Resultatet är ökad stabilitet och säkerhet.

Avancerad elektronisk antispinnreglering i kurvor
Denna aktiva funktion bygger på den elektroniska stabilitetskontrollen och tillåter mer dynamisk kurvtagning vid aktiv körning.

Aktiv parkeringsassistans (tillval)
i40 parkerar sig själv. Det är bara att lägga i backen så tar sensorer och datorkraft över och sköter styrningen. Föraren kontroller gas, broms och växlingar med tydliga instruktioner från systemet.

Elektrokromatisk backspegel (ECM)
Spegeln känner av starkt ljus från bakomvarande fordon och bländar automatiskt ner.


Klicka här för mer info på Hyundai.se!

Tillbaka till Hyundai

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16