Nya Hyundai IONIQ electric

 

Snabb uppladdning – lång räckvidd

På en enda laddning når nya IONIQ electric en räckvidd på upp till 311 kilometer* – helt utan CO2 utsläpp! Vridmomentet på den elektriska motorn (100 kW) drivs av ett nytt och effektivt 38,3 kWh litium-jon-polymer-batteri som endast behöver ca 54 minuter för att ladda upp till 80%, när du ansluter till en 100 kW-laddningsstation.

*Räckvidd enligt WLTP. Räckvidden kan variera en aning beroende på vägförhållanden, körstil och temperatur.


 Bäst i test enligt Aftonbladet – Läs här  https://www.aftonbladet.se/bil/a/VR8ePp/test-sveriges-basta-elbil

El förändrar världen. Ta klivet in i framtiden med en elbil som inte ger några utsläpp.

IONIQ electric är inte bara vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017 utan även utnämnd till den säkraste bland små familjebilar av Euro NCAP.

Utforska nyheten med klassledande räckvidd, som gör det lätt för dig att göra ett miljövänligare val.

Det bra valet!
Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, elektrifierade och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms, filbytesvarnare, och adaptiv farthållare är standard. Därför har Folksam utsett Hyundai IONIQ electric till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

Elbilen är valet för den miljömedvetna då den inte ger några utsläpp. IONIQ electric drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning.

Bilen har blivit utnämnd till den säkraste bland små familjebilar av Euro NCAP och dessutom vunnit Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

Med IONIQ electric får du en ovanligt hög nivå av avancerad utrustning redan i standardutförandet, och ett garantipaket med åtta års batterigaranti som sticker ut på marknaden.


Klicka här för mer info på Hyundai.se!

 Tillbaka till Hyundai

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16