Nya Hyundai IONIQ plug-in (laddhybrid)

 

Upptäck nya IONIQ plug-in hybrid

Upplev det bästa av två världar. Elektricitet när du önskar, bensin när du behöver. Med uppfräschad design och förbättrade köregenskaper och säkerhetssystem är nya IONIQ plug-in hybrid bättre än någonsin! Med ett enkelt knapptryck kör du på 100% el upp till 52 km (WLTP) – och vill du ha extra räckvidd byter du enkelt till bensin. Dessutom med en klimatbonus på 38 342 kr (ej inräknat i priserna)!


 

IONIQ plug-in erbjuder det bästa för framtidens vardag.

När elen är slut tar bensinen vid

Meningen vi aldrig trodde skulle skrivas. Nu kan du köra längre sträckor och samtidigt bidra till en bättre miljö. Möt bilen som drivs av både elmotor och bensinmotor och som enkelt laddas med en sladd till ett vanligt uttag. IONIQ är för dig som vill ha en supermiljöbil och samtidigt kunna ta dig dit du vill, hur långt bort det än är. Till stor del klarar bilen sig på endast el, men när batteriet är slut tar bensinen vid och du kan lugnt köra vidare mot en bättre miljö.

  • Laddhybriden kombinerar det bästa av två världar och erbjuder upp till 63 km ren elektrisk körning. När bilen sen går över på bensindriven körning ligger bränsleförbrukningen på 1,1 l/100 km.
    • Effektiv körning stöds av funktionen ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Navigationssystemet har utökade kartdata som används för att optimera batteriladdningen under färd baserat på höjdskillnader och ge energibesparande tips till föraren, t ex när det är lämpligt att släppa på gasen före hastighetsbegränsningar.
  • Paketet innehåller en prisbelönt aerodynamisk design i sex exteriöra färger, toppmoderna anslutningsmöjligheter för din telefon och en femstjärnig Euro NCAP-säkerhetsklassificering, samt en branschledande garanti.
    • Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd och ett uttag.

Utnämnd till säkrast i klassen av Euro NCAP.

Klassledande räckvidd och lastutrymme. Moderna uppkopplingsmöjligheter.

Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017.

IONIQ plug-in har både en bensinmotor och en elmotor och har även en dubbelkopplingslåda, vilket har gjort att bilen hyllas för sin sportigare körupplevelse. Dessutom har IONIQ plug-in en ovanligt hög nivå av avancerad utrustning redan i standardutförandet, och ett garantipaket med åtta års batterigaranti som sticker ut på marknaden.


Klicka här för mer info på Hyundai.se!

Tillbaka till Hyundai

 

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16