Suzuki JIMNY TORAKKU

Jimny har hyllats av press och uppmärksammats i såväl stad som på landsbygd. Nu kommer Jimny Torakku som 2-sitsig lätt lastbil med en mängd förbättringar och med AllGrip Pro 4×4!
Upptäck ikonen Jimny Torakku!

Klicka för större bild

Ikonen – nu som lätt lastbil

Sedan debuten 1970 har Jimny representerat kärnan i varumärket Suzuki, och nu lanseras den som en två-sitsig lätt lastbil under namnet Jimny Torakku. Nya Jimny Torakku kommer med en mängd olika förbättringar, bland annat större bagageutrymme på hela 863 liter, plant lastgolv och ett kraftigt lastförskjutningsgaller.

Precis som tidigare modell så kommer Jimny Torakku även med Suzukis mest avancerade system för fyrhjulsdrift – AllGrip Pro 4×4. Det medför att nya Jimny Torakku gör livet ännu mer krångelfritt för äventyrare, som inte alltid har de körvänligaste vägarna framför sig.

Säker körning

Jimny Torakku är en offroad-bil – och det ställer sina krav. Därför är den utrustad med bland annat farthållare, autobroms med fotgängaravkänning och krockkuddar. Allt för att resan ska vara så säker som möjligt, både för dig, dina passagerare, dina medtrafikanter och fotgängare.

 


 

Tillbaka till Suzuki Start

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-14
Söndag & Helgdag Stängt
Vardagar 7-16
Måndag-Torsdag 7-16
Fredag 7-16